Sposób przygotowania

Filety pokroić na dowolne kawałki , ułożyć na foli spożywczej, skropić sokiem z cytryny, posypać z obu stron przyprawami i bardzo drobno posiekaną cebulą. Przykrywamy folią i wstawiamy na pół godziny do lodówki. Następnie panierujemy w jajku i w bułce i smażymy na złoty kolor w głębokim tłuszczu. SMACZNEGO!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    moja też,pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    też lubię
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    pyszny obiad:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    uwielbiam takie smaczne rybki
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    te? bardzo lubi?
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    tez taka uwielbiam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszna rybka
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    to cos dla mnie.. pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię taką rybkę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    moja też ulubiona
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    pycha! też lubię tak przygotowaną rybę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Norgiusz

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !