Sposób przygotowania

Krok 1 / 9

Boczek i cebulę kroimy w kostkę, kiełbasę w półtalarki. Cukinię pozbawiamy miąższu i kroimy w drobne kawałki. Wszystko razem przesmażamy na rozgrzanym maśle.


Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    pysznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Jarlin

    aż zgłodniałam, bardzo apetycznie się prezentuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna i piękna :-)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    bartek8585

    super:))
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    helen

    fajna propozycja
  • 0
    original
    Opublikowano

    smerfetka79

    zjadłabym...

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !