Sposób przygotowania

* ryż gotować w mleczku kokosowym i wodzie z dodatkiem miodu i pokruszonego listka limonki,
* owoce pokroić w kostkę (oprócz rodzynek),
* dodać do ryżu w trakcie gotowania,
* pod koniec gotowania dodać sok z limonki,wiórki kokosowe i przyprawy,
* masę wystudzić, rozsmarować na tortillach,
* tortille zwinąć w rulon i zawinąć w folię aluminiową,
* piec w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni celcjusza przez 15 minut,
* wyjąć, zdjąć folię i pociąć w dość szerokie krążki

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    bernika

    kolejna fajna rzecz!
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pychotka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pięknie wyglądają

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !