Składniki:
botwinka | 1 pęczek |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1/3 szt |
por | 1 szt |
sok z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
udko z kurczaka | 2 szt |
woda | |
zielenina | do posypania |
jajko ugotowane na twardo | do smaku |
botwinka | 1 pęczek |
marchewka | 1 szt |
pietruszka | 1 szt |
seler | 1/3 szt |
por | 1 szt |
sok z cytryny | do smaku |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
udko z kurczaka | 2 szt |
woda | |
zielenina | do posypania |
jajko ugotowane na twardo | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: