Sposób przygotowania

Cukier zmielić. Na stolnicę dać masło, puder, mąkę i zmielone orzechy zagnieść ciasto. Utoczyć wałek, odcinać i formować rogaliki. Układać na blasze i piec na złoty kolor w temp. 200 stopni ok. 15 min. Upieczone posypać pudrem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Wacław

    smaczne,idealne do kawki !
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne rogaliczki...
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pychotka!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    pyszzne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny pomysł
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    karolina1869

    pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    pyszne na deser
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pychotki :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    super do kawki:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    fajne,takie do chrupania:)
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    uwielbiam wypieki z orzechami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !