Sposób przygotowania

Do garnka dać cukier z wodą i gotować ok. 5 min. ostudzić. Miąższ z arbuza zmiksować z sokiem z cytryny i wymieszać z syropem. Dać do lodówki na 2 godz. Szampana mocno schłodzić. Następnie dodać wino, rum, szampana, wymieszać. Podawać zimne.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    fajne
  • 2
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    pyszny koktajl
  • 2
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    extra !
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    super wyglada
  • 2
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    ciekawa mieszanka
  • 2
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    świetny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    podoba mi się
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    zapowiada się smakowicie
  • 5
    original
    Opublikowano

    foczka-ks

    uwielbiam takie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !