Sposób przygotowania

Kapustę drobno poszatkować lub zetrzeć na małych oczkach. Dodać do tego 3 woreczki ryżu i zalać wrzątkiem na 10 min. Po tym czasie odcedzić. Do odcedzonej kapusty i ryżu dodać mięso mielone, wbić 3 jajka, dodać 3 łyżki kaszy manny, przyprawić do smaku i wszystko razem wymieszać do sklejenia ze sobą składników. Formować gołąbki i smażyć z obu stron. Po usmażeniu przełożyć do osobnego garnka i zalać gotowym bulionem. Gotować pod przykryciem około 40 minut. Sos doprawić koncentratem i mąką.
Smacznego:)

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    uwielbiam gołąbki zarówno te tradycyjne jak i te!
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    super robię też takie
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    dorotka0000025

    pycha
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    fajne gołąbki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    też takie zjem gołąbkowe...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    muszę wreszcie takie zrobić
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    pyszne:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    z kaszą manną - mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    anula250

    Uwielbiam te gołąbki :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    zawsze to coś innego
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    takich nie robiłam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    super pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !