Sposób przygotowania

Kapustę namoczyć, ugotować, buraczki ugotować. Zrobić 3 litry wywaru z pręgi, boczku, włoszczyzny. Obrać buraki i ziemniaki ze skórek i pokroić, wrzucić do wywaru. Dodać przecier, czosnek przeciśnięty przez praskę i żurek. Dodać ugotowaną fasolę. Doprawić solą, pieprzem i cukrem. Dodać do zabielenia śmietanę.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    ciekawe składniki
  • 2
    original
    Opublikowano

    owocówka

    musi być smaczny
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny ma smak
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszny ma smak
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    mój mężusiek by się ucieszył jakbym zrobiła
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mój ulubiony
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mój ulubiony
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !