Sposób przygotowania

Filety z ryby rozmrozić, umyć, osuszyć w papierowym ręczniku, oprószyć solą, natrzeć przyprawą do ryb i posiekanym estragonem, skropić sokiem z cytryny. Filety panierować w mące, roztrzepanym jajkach wymieszanych z przyprawą kucharek i obtaczać w bułce tartej. Na patelni rozgrzać olej i masło. Przygotowane filety smażyć z obu stron na rumiano. Podawać z ziemniakami i gotowaną marchewką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczna rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    jeszcze nie jadłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !