Sposób przygotowania

Masło stopić i przestudzić. Pozostałe składniki połączyć w misce i wyrobić z jajkiem i masłem na gładkie ciasto. Blachę do pieczenia wysmarować tłuszczem. Z ciasta formować paluszki i układać na blasze lub ją wylepić całym ciastem. Piec 30 min. W temperaturze 190°C. Po upieczeniu placek pokroić na paluszki.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Krzysztof42

    fajna przekąska
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAŁGORZATA108

    Dobre,dobre....
  • 8
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Do piwka jak najbardziej wskazane :)
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Babciagramolka

    Ba - jeszcze żeby mi toktos upiekł
  • 3
    original
    Opublikowano

    fasola

    Koniecznie musze wyprobowac przepis
  • 3
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    ciekawy przepis, aż pozwoliłam go sobie dodać do swojej książki :) i zapewne wkrótce wypróbuję ....
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    intrygujacy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    intrygujacy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    ciekawe połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    szkoda, że nie ma zdjęcia
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !