Sposób przygotowania

Buraczki myjemy, kroimy w kostkę i gotujemy w niewielkiej ilości wody. Jajka gotujemy na twardo. Rzodkiewkę, jajka i ogórki kroimy w kostkę, szczypiorek siekamy.Wszystko razem mieszamy dodajemy zimne buraczki z wywarem i roztrzepane kwaśne mleko, doprawiamy do smaku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Anna152

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    wspomnienie koloni letnich
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ale ma ładny kolor
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !