Sposób przygotowania

Z mąki, proszku do pieczenia, 1 jajka, margaryny i pół szklanki cukru zagnieść ciasto i wyłożyć nim blachę posmarowaną tłuszczem. Następnie utrzeć ser, olej, mleko szklankę cukru budyń waniliowy, 2 jajka i 4 żółtka i wylać na ciasto. Piec ok .35 minut w temperaturze 220 stopni. Białka ubić z 1/2 szklanki cukru i wyłożyć na ser. Piec dalsze 15 minut.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    apetyczne ciasto
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !