Składniki:
pierś z kurczaka | 1 pojedyncza |
cebula | 1 mała |
masło klarowane | 1,5 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżeczki |
pieprz | |
sól | |
woda | 1/2 szklanki |
smietana 18% | 80-100 ml |
ketchup | 2 łyżki |
pierś z kurczaka | 1 pojedyncza |
cebula | 1 mała |
masło klarowane | 1,5 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżeczki |
pieprz | |
sól | |
woda | 1/2 szklanki |
smietana 18% | 80-100 ml |
ketchup | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: