Sposób przygotowania

Ser pokroić w dużą kostkę. Z parówek zdjąć osłonki. Parówki i ogórki pokroić w plasterki. Na wykałaczki nadziewać kostkę sera, plasterek ogórka, plasterek parówki i jedno winogrono. Układać na półmisku.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    dobry przepis z wykorzystaniem parówek
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    super :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Weronika_eM

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetne na imprezkę,,
  • 0
    original
    Opublikowano

    alaaa

    świetne na imprezkę,,

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !