Sposób przygotowania

Krok 1 / 7

Zaczynamy od dokładnego umycia omułków. Otwieramy opakowanie i dokładnie czyśmy każdą sztukę. Jeśli muszla jest otwarta pukamy w nią nożem, jeśli się zamyka zostawiamy, jeśli nie reaguje na opukiwanie wędruje do kosza.
Czosnek siekamy, pomidorki obieramy ze skóry i kroimy na nieduże kawałki.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    To dla mnie wyzwanie
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    w tym sosie wybornie będą smakować nie tylko omułki ale wszelaki owoce morza. Dzięki temu przepisowi w mojej kuchni owoce morza zaczęły gościć częściej
  • 0
    img_20161130_024927
    Opublikowano

    Habibi

    świetnie smakują także z dużą ilością świeżego kopru :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !