Sposób przygotowania

Filet umyć pokroić na kawałki , na talerzyku wsypujemy wszystkie przyprawy i robimy taką mieszankę i tą mieszanką marynujemy każdy kawałek fileta nacieramy i odstawiamy na godzinę potem rozgrzewamy patelnie i smażymy z obu stron , następnie podlewamy wodą , najlepiej już przegotowaną może być gorąca i przykrywamy pokrywka i dusimy , co 10 minut sprawdzamy czy woda nie odparowała , jeśli tak to wlewamy jeszcze raz tyle wody , filety przewracamy podczas duszenia i dusimy tak długo aż filety same będą się rozpadać od miękkości , podajemy z kaszą gryczaną lub ziemniakami . A polewamy powstałym sosikiem .

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobry
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    przepyszny obiadek
  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Malgorzata549

    proste i smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !