Sposób przygotowania

Nalewka miętowa idelanie nadaje się na trawienie, ból brzucha, a nawet kaca ;) Obrywamy liście z łodyg i zasypujemy je cukrem i zalewamy spirytusem na 3 doby. Po trzech dobach przesączamy, wyciskając przez gazę spirytus z liści mięty (sami zobaczycie ile jeszcze wyleci). Do takiej nalewki dolewamy wodę i już możemy sobie nalać pierwszy kieliszek :)

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    piłam bardzo smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wspaniała i pyszna !!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !