Sposób przygotowania

Na połowie rozgrzanego oleju smażymy przez 15 minut obrane przekrojone na pół i pokrojone w cienkie plasterki ziemniaki ,przyprawiamy i od czasu do czas mieszamy.Dodajemy kiełbaski i resztę oleju,dobrze przyprawiamy i smażymy 12 minut na średnim ogniu,przewracając kiełbaski dwukrotnie.Dodajemy czosnek i cebulę mieszamy i smażymy 10 minut kilka razy mieszamy.Wlewamy wywar z kurczaka i gotujemy,doprawiamy do smaku i gotujemy 5 minut bez przykrycia na małym ogniu.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ciekawy pomysł.
  • 0
    original
    Opublikowano

    leonkot

    musi być pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !