Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować. Paprykę sparzyć w wrzącej wodzie przz 5 min poczym zchłodzić usunąć nasiona i drobno pokroić. Ogórki, pomidory, cebulę pokroić w talarki. Wszystkie warzywa razem wymieszać i zalać gorącą zalewą. Po ostudzeniu wkładać do słoików ugniatając tak aby na wierzchu zawsze była zalewa. Pasteryzować 15 min.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super!!!
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    m1monika

    bardzo smaczna :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !