Sposób przygotowania

Kapustę poszatkować. Paprykę sparzyć w wrzącej wodzie przz 5 min poczym zchłodzić usunąć nasiona i drobno pokroić. Ogórki, pomidory, cebulę pokroić w talarki. Wszystkie warzywa razem wymieszać i zalać gorącą zalewą. Po ostudzeniu wkładać do słoików ugniatając tak aby na wierzchu zawsze była zalewa. Pasteryzować 15 min.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    fajna
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    pyszna
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobra
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewaa

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    pestka

    lubię taką sałatkę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    smaczna taka sałatka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Zapowiada się ciekawie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !