Sposób przygotowania

Grzyby oczyścić, umyć , odciąć trzonki. Obrać cebulę i czosnek, posiekać w kostkę zeszklić na oleju. Dodać grzyby i smażyć aż cały płyn odparuję. Zdjąć z patelni, posolić, popieprzyć. Posiekaną pietruszkę wymieszać z sokiem cytrynowym i gotowym sosem polać grzyby.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    a co zrobić z trzonkami? wyrzucasz je?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    grzbki bym mogla jesc
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pycha !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !