Sposób przygotowania

Najpierw robimy sos , czyli łączymy ocet z musztardą , miodem , mieszając wlewamy oliwę i czekamy aż powstanie gładki sos rukolę wypłukać i osuszyć na ręczniku papierowym , truskawki umyte wcześnie pokroić na plasterki i wymieszaj z rukolą i połową sosu . Łososia pokrojonego na plastry ułóż na talerzach i polej pozostałym sosem , na środku każdej porcji połóż sałatę a całe danie posyp świeżo zmielonym pieprzem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Katarzyna/kate1980

    szkoda że nie ma zdjęcia
  • 2
    original
    Opublikowano

    aginaa

    super polaczenie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    ciekawe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Anna152

    ciekawy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mnaim mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    SYLKA

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !