Sposób przygotowania

Soczewicę gotujemy do miękkości w 1 i 1/2 l bulionu.
Na rozgrzaną oliwę wrzucamy pokrojone warzywa- smażymy, a gdy będą gotowe dodajemy je do bulionu z soczewicą.
Dodajemy przecier pomidorowy i śmietankę, a także przyprawy.
Posypujemy natką.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    apetyczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    artur7

    fajne
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Natalia40

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    rewelacyjna zupa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    pyszna zupka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    Musi byc pyszna.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    pycha
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    Justyna37

    dobry
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    bardzo apetycznie wygląda ta zupka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    napewno zagości na moim stole.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !