Sposób przygotowania

Twaróg dusimy widelcem i dodajemy do niego tuńczyka z puszki wraz z olejem .Mieszamy dokładnie wszystko.Cebule i dymkę siekamy ,dodajemy do pasty .Wszystko mieszamy .doprawiamy solą pieprzem i papryką słodką .

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    Ozdabiamy dymką
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 3
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    pycha
  • 4
    original
    Opublikowano

    owocówka

    zjadłabym ją oczami :D
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina17

    smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super przepis bardzo mi się on podoba:) muszę to zrobić
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolanta19

    uwielbiam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !