Składniki:
fasolka szparagowa | 50 dag |
oliwa | 3 łyżki |
ocet winny | 2 łyżki |
szynka gotowana | 50 dag |
ząbek czosnku | 1 szt |
cząbru | 1 łyżeczka |
papryka marynowana | 1 szt |
jajko ugotowane na twardo | 1 szt |
cebula | 1 siekana |
fasolka szparagowa | 50 dag |
oliwa | 3 łyżki |
ocet winny | 2 łyżki |
szynka gotowana | 50 dag |
ząbek czosnku | 1 szt |
cząbru | 1 łyżeczka |
papryka marynowana | 1 szt |
jajko ugotowane na twardo | 1 szt |
cebula | 1 siekana |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: