Sposób przygotowania

Masło roztapiamy w garnuszku dodając mąki. Dodajemy rozpuszczoną w wodzie kostkę rosołową. Gotujemy i mieszamy. Po zagotowaniu dodajemy śmietanę i koperek, który został wcześniej umyty i posiekamy.

Jajka gotujemy na twardo. Obieramy ze skorupki, przekrajamy i polewamy sosem.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    uwielbiam
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    uwielbiam sos koperkowy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    darus

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    Super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !