Sposób przygotowania

Obierz pomidory ze skórki i drobniutko pokrój , cebule siekamy , selera pokrój , ciecierzycę odsącz na sitku , bób zalej wrzątkiem na 2 minuty a potem przelej zimną wodą i obierz z twardych łupin , w garnku rozgrzej oliwę i zarumień cebulę , dodaj seler a po 2 minutach wsyp kminek oraz pomidory i bulion , i to zaczynamy gotować na małym ogniu przez pół godziny a 3 minuty przed końcem dodaj ciecierzycę i bób dopraw solą , pieprzem i świeżą miętę

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ogi18

    ciakawa
  • 3
    original
    Opublikowano

    Kate131

    smaczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    apetyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !