Sposób przygotowania

Do słoika musimy włożyć ząbek czosnku. Ogórki kroimy w słupki i ukladamy je ścisle przy sobie. Skladniki zalewy znajdujące sie wyżej musimy zagotować. Tak gorąca zalewą musimy je zalac. Pasteryzujemy 5 minut.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    lubię takie ogóreczki
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Reda

    super
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    LuKaSz4761

    superowo
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    nigdy nie dodawałam kurkumy do ogórków - ciekawe jaki daje posmak
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mic

    serdecznie polecam, to najlepsze ogórki jak dla mnie i tez je znam od nie dawna, a smak swietny, wszyscy co jedli u mnie pierwszy raz teraz robia sami
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    ciekawy kolor
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    również uwielbiam dodawać kurkumę do ogórków- są PYSZNE :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    jadlam takie i mi smakowalo
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    TEtalicha

    swietne ogorki
  • 1
    original
    Opublikowano

    fotoviderek

    Ciekawy smak :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !