Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

pieczemy cienki biszkopt z 4 jajek. Jabłka obieramy ze skórki, wykrawamy gniazda nasienne i kroimy na cienkie kawałki. wodę gotujemy z 1 szklanką cukru i kwaskiem, kiedy się zagotuje to wrzucamy jabłka i gotujemy 3 minuty, po czym wyciągamy owocowe i układamy na biszkopcie,


Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    świetne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mysiunia....ale trafiasz z malinkami w moje smaki....
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    w moich przepisach jest również szampan z musem malinowym:) polecam:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Renata22

    bardzo lubie połączenie ciasta i malin
  • 1
    original
    Opublikowano

    treonina

    bardzo fajne połączenie :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    pyszności
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    jadłam kiedyś takie ciasto ale z czereśniami i agrestem:) polecam bo pyszne ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !