Sposób przygotowania

do oleju dodajemy rozgnieciony czosnek, łyżeczke soli, pół łyżki jarzynki i pół łyżeczki mielonego pieprzu. Ponadto dodajemy po 2 liścia laurowe, ziela angielskie, zairna pieprzu oraz garstkę majeranku, 2 szczypty bazyli i 1 szczypte rozmarynu. Wszystkie składniki mieszamy i marynujemy w tym mięso przez 24h. Mięso razem z marynatą przekładamy do specjalnego rękawa i pieczemy ok 80 minut w temp 180 stopni. Mięso jest soczyste i aromatyczne

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    aż ślinka cieknie...
  • 1
    original
    Opublikowano

    lipka02

    wspaniała karkówka i wcale nie wyglada na tłustą
  • 1
    original
    Opublikowano

    lipka02

    wspaniała karkówka i wcale nie wyglada na tłustą
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszna karkóweczka:)
  • 5
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    super mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !