Sposób przygotowania

Krok 1 / 5

Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Kiełbase pokrój w plasterki. Pieczarki umyj i pokrój na małe plasterki. Na patelnii rozgrzej olei i podsmaż cebulę, kiełbasę i pieczarki


Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krystyna24

    takich nie jadlam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rzenia15

    ciekawy przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    lubimy:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    elzbietar64

    wypróbuje
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    fajne :-)
  • 3
    original
    Opublikowano

    jeta72

    smaczne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !