Sposób przygotowania

Ziemniaki i cebulę obieramy- ścieramy- odlewamy nadmiar wody- dodajemy starty ser i płatki owsiane, a także jajka- przyprawiamy i mieszamy.
Wykładamy ciasto łyżką na rozgrzany olej- smażymy z obu stron na złoto.
Grzyby i pieczarki kroimy- smażymy na maśle- przyprawiamy Kucharkiem i pieprzem- zagęszczamy śmietaną wymieszaną z mąką.
Na placki nakładamy porcję sosu- przykrywamy- polewamy sosem i posypujemy posiekanym szczypiorkiem.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    fajne grzybki, sama zbierałaś?
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ania67

    Te malutkie to akurat pieczarki- a grzyby zawsze zbieram sama:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    zdzislawa2

    świetny przepis :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mm rewelacja!
  • 1
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    oj...zjadłabym:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smakoszek

    pysznie wygląda
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Iwona45

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    calliope

    na pewno jest bardzo smaczny :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    wygląda bardzo apetycznie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Katarzyna56

    Znakomite!
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    wyglada kapitalnie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    bardzo fajne :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    oo to jest dobra myśl na obiad :D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !