Sposób przygotowania

Martadelę pokroić w plastry i ułożyć w naczyniu do zapiekania na mią wybić jajka posolić i popieprzyć posypać startym serem. Piec w piekarniku dościęcia się jajek.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    apetyczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    anulka69

    niezłe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    traktorek

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Ciekawy pomysł:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    fajne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacyjna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    owca441

    rewelacyjna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    super jedzonko
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mirka-Ludomila

    tak jeszcze mortadeli nie jadłam, ale ciekawy sposób na pyszne danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    dobry sposób na mortadele
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    warto zrobić:)
  • 1
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    dawno jej juz nie jadłam...
  • 0
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    świetny pomysł

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !