Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę na patelni rozgrzać tłuszcz i podsmażyć mięso na rumiano pod koniec smażenia dodać cebulę pokrojoną w kostkę i smażyć aż cebula zacznie się złocić.Przełożyć mięso do dużego garnka,podlać szklanką wody i dusić około 20 minut.W tym czasie pokroić kapustę lub jak kto woli poszatkować na szatkownicy.Dodać kapustę do duszonego mięsa,dołożyć liście laurowe,ziele angielskie i przyprawę.Kiełbasę pokroić i podsmażyć na patelni dodać do kapusty wszystko dusić około 40-50 minut.Pod koniec duszenia dodać przecier pomidorowy doprawić świeżo mielonym pieprzem i solą.Podawać z ziemniakami lub pieczywem.SMACZNEGO!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    smaczniutka
  • 3
    original
    Opublikowano

    joanna77

    super danie
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    podoba mi się
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    polecam jest smaczna też tak robię
  • 3
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pychota
  • 1
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubimy
  • 3
    original
    Opublikowano

    Seba

    smaczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    kapustka wygląda bardzo apetycznie
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię to
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Zapowiada się smacznie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena1110

    dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    gacopierz23

    apetyczne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pyszne
  • 1
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    bardzo lubię taką kapustę
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Papryczka

    pycha jest taka kapusta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    coś podobne do bigosu, super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    pyszna kapustka :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !