Sposób przygotowania

Sałatę porwać. Rzodkiewkę i ogórek pokroić na półksiężyce. Dodać parę oliwek. Paluszki krabowe podsmażyć na oleju, aż będą złociste. Przekroić na pół i ułożyć na sałacie. Skropić oliwą z oliwek. Można polać sosem tysiąca wysp.

Ps. Do sałatki można dodać także avocado, np zamiast oliwek, wspaniale sie będzie komponować z surimi, ja akurat nie miałam.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie podano
  • 3
    original
    Opublikowano

    gottrina

    wyglada apetycznie i tak kolorowo
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    super pomysł, cos dla mojej córki
  • 1
    original
    Opublikowano

    przejs

    Tak, tak wygląda smakowicie. W dodatku takiej wersji jeszcze nie jadłam :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    jeta72

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    smakowicie wygląda :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    kotlet

    ulalala to jest dopiero wiosenna kompozycja ...
  • 2
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    fajna
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    uwielbiam takie kolorowe, lekkie sałatki :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Nie jadłam jeszcze paluszków krabowych, ale z chęcią bym posmakowała.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Urszula5

    fajna, kiedyś częściej taką jadłam jak pracowałam w restauracji
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pięknie podane
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    bardzo apetyczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !