Sposób przygotowania

Por myjemy i kroimy na drobną kostkę. Połowę odstawiamy, a resztę podsmażamy na rozgrzanym oleju. Przysmażony por miksujemy, dolewając trochę wody. W gotującej się wodzie rozpuszczamy kostkę bulionu. Pokrojony i podsmażony por wsypujemy do gotującej się wody. Przyprawiamy pieprzem, solą i cukrem do smaku. Chwilę gotujemy. Do ugotowanej zupy wsypujemy czerwoną fasolę z puszki. Kiedy zupa jest już na talerzu posypujemy startym na tarce serem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    świetna zupa
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smacznego....
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    pyszna:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !