Sposób przygotowania

Kapustę myjemy i kroimy w kostkę. Cebulę obieramy i również kroimy w kostkę. Mielimy mięso i mieszany z pokrojoną kapustą i cebulą. Dodajemy do tego jajka i kaszę lub ryż. Przyprawiamy pieprzem i solą. Całą masę mieszamy i formułujemy gołąbki . Gołąbki obtaczamy w mące i smażymy na roztopionej margarynie. Najlepiej podać z jakimś sosem np. pieczarkowym czy pomidorowym.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    suzana

    wolę tradycyjne
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    a ja uwielbiam i takie:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    najlepsze z sosem pomidorowym:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    najlepsze z sosem pomidorowym:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !