Sposób przygotowania

Ziemniaki gotujemy w mundurkach, obieramy i mielimy w maszynce do mięsa. Do masy ziemniaczanej dodajemy mleko, jajka, sól, pieprz i gałkę do smaku. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Na rozgrzanym oleju smażymy z obu stron rumiane naleśniki. Podajemy zwinięte w ruloniki z sosem pomidorowym i surówką.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 3
    original
    Opublikowano

    aginaa

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Anna152

    SMACZNE
  • 3
    original
    Opublikowano

    fasola

    ciekawy przepis, jeszcze nie jadłem takich naleśników
  • 1
    original
    Opublikowano

    teresa18

    chętnie je zrobię
  • 1
    original
    Opublikowano

    dianix

    bardzo interesujacy pomysl
  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata23

    ciekawy pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    pysznosci :-)
  • 1
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    musze takie zrobić,świetny przepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !