Sposób przygotowania

Morele należy umyć i podzielić na połówki wyciągając pestki. Ciasto pokroić ostrym nożem na 24 kwadraty, ułóżyć w odstępach 1-centymetrowych na blasze wyłożonej papierem do pieczenia. Posmarować jajkiem roztrzepanym z mlekiem, ułóżyć połówki moreli, posypać cynamonem i cukrem. Piec ok. 15-20 minut w temp. 200 stopni.
Smacznego

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pychotka
  • 0
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kriso

    ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam ciasto francuskie
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    smaczne
  • 3
    original
    Opublikowano

    AgaS10

    super:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    poezja smaku
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Mhmm, pyszności :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    sunnymood

    mniamm...ale pyszności:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota37

    lubię ciasta z morelami szkoda że jeszcze nie jest na nie sezon
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    lubię takie ciastka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    prosto,szybko i smacznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !