Sposób przygotowania

Brytfannę smarujemy delikatnie masełkiem,na spodzie układamy herbatniki (mogą zostać). Cukier puder mieszamy z jogurtem i rozpuszczamy żelatynę w szklance wrzątku po czym wlewamy do jogurtu i mieszamy. Jogurt wylewamy na herbatniki i wkładamy do lodówki na dwie godziny,po tym czasie na deserze układamy delicje i zalewamy je ostudzoną lekko krzepnącą galaretką. Ponownie wkładamy do lodówki aż do skrzepnięcia galaretki.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    ciekawe
  • 11
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    spróbujemy , zobaczymy :) posmakować można :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    DanutaS

    lekki i smaczny deser

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !