Sposób przygotowania

Na dnie tortownicy lub blaszki wykładamy herbatniki. Śmietane ubijamy na puch, dodając do smaku cukier puder. Żelatynę rozpuszczamy w 1/4 szklance gorącej wody a następnie przestudzona (ale jeszcze ciepłą) wlewamy pomału do śmietany cały czas ubijając. Gotową śmietankę wylewamy na herbatnikach i wstawiamy do lodówki na godzine, po tym czasie na wierch układamy ściśle obok siebie kawałki brzoskwini.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    1j1o1l1a1

    apetyczne i kuszące :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    pychotka mmm
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    smaczniutkie
  • 3
    original
    Opublikowano

    fasola

    robilem kiedys podobny tyle ze z innymi owocami, super jest
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    pycha :-)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Elżbieta17

    Świetny pomysł na deser:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    anoosia

    po prostu uwielbiam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !