Sposób przygotowania

Bukarki ugotować i obrać ze skórki.
Cukinię obrać, pokroić wzdłuż na ćwiarki, usunąć nasiona.
Cebulę i marchew również obrać.
Wszystkie te jarzyny później zeszatkować na plastry, wrzucić do jednej miski.
Z octu, oleju, cukru i soli przygotować zalewę i dolać ją do warzyw. Wszystko razem dokładnie wymieszać, przekładać do słoików i pasteryzować około 30 minut.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    ciekawa ta sałatka
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    irenka

    na pewno smaczna sałatka
  • 2
    original
    Opublikowano

    joanna77

    lubię taką sałatkę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !