Sposób przygotowania

Pokrojone pieczarki smażę na oleju, dodaję cebulkę, Do gotującej wody wrzucam kostkę rosołową usmażone pieczarki z cebula. Gotuje 10 min. Dodaję koncentrat pomidorowy i mąkę rozrobioną z wodą. Doprawiam do smaku magą, pieprzem. Posypuję natką pietruszki.
Smacznego:)

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jerry1

    wygląda apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    ciekawe połączenie pieczarek i pomidorów
  • 1
    original
    Opublikowano

    piotereq

    fajne
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Kuchareczekjeden

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    rewelacyjny sosik
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Kas2

    ma piękny kolor
  • 0
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    rzeczywiście ładny kolor :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    wygląda smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    świetny jest taki sos

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !