Sposób przygotowania

Marchewkę obrać i umyć, a następnie ugotować do miękkości w wodzie z cukrem i solą. Ugotowaną marchewkę wyciągnąć z wody , trochę przestudzić i pokroić w talarki. Później wrzucić ją do tej samej wody i dodać łyżkę masła. Zagotować i zagęścić mąką. Pod koniec dodać ząbek startego czosnku i natkę zielonej pietruszki.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    mniam
  • 1
    images-big
    Opublikowano

    anja3107

    apetycznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    szybkie i pyszne
  • 0
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    pycha
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    bardzo lubię eksperymentować z marchewką

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !