Sposób przygotowania

Krok 1 / 4

Do przegotowanej, zimnej wody dodajemy wszystkie przyprawy, mieszamy i jak rospuści się sól to wkładamy do zalewy mięso. Jeśli zalewa nie zakrywa mięsa to robimy drugą oprcję w tych samych proporcjach. Mięso trzymamy w zalewie 12-24h w zimnym miejscu. (mięso musi być świeże, najlepiej zaraz po zabiciu, gdyż takie z mięsnego nie zdaje rezultatu).


Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    Beatris

    Aż mi ślinka cieknie.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magdalena67

    Aż ślinka cieknie...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    sylwia / sytofala

    proszę kawałeczek , okruszek choć :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    Wygląda rewelacyjnie !
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    przepis na domową, prawdziwą wędlinę
  • 0
    original
    Opublikowano

    Klausia

    pychota :) takie śniadanko to super :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !