Sposób przygotowania

Fasolkę szparagową myjemy, obieramy z ogonków a następnie kroimy na mniejsze kawałki, gotujemy w lekko osolonej wodzie. Gotową odcedzamy. Na patelni rozgrzewamy tłuszcz, dodajemy bułkę tartą.Wszystko mieszamy, przyprawiamy pieprzem do smaku.Podajemy z ziemniaczkami. Smacznego !!

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    lubię fasolkę i to nawet bardzo:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    piter

    pyszności, choć nigdy nie doprawiałem pieprzem
  • 2
    original
    Opublikowano

    BernadettaP

    w sezonie, to niemal nic oprócz fasolki mi do szczęścia nie trzeba :-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    bardzo lubię
  • 2
    ja
    Opublikowano

    IZABELA29

    smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    edi

    zjadłabym taką:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszna,lubię taką
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    lubię fasolkę szparagową:)
  • 0
    papryka
    Opublikowano

    adelajda

    klasyk sam się obroni :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stefcia

    bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !