Sposób przygotowania

Drożdże wyrobić ze szczyptą soli, cukru i do tego dołożyć śmietanę. Wymieszać wszystko razem. Dodać mąkę, margarynę i jajko i wszystko wyrobić w ciasto. Ciasto rozwałkować, pociąć w kwadraty, smarować powidłami, zwijać w kopertę. Piec na wysmarowanej masłem brytfannie ok. 25 minut w 180 st. Udekorować wg uznania.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    dawno sam nie robilem
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super:)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    super sprawa
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    pychota

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !