Sposób przygotowania

Jajka umyć, wybić do miseczki, dodać szczyptę soli, białego pieprzu i dokładnie roztrzepać. Por oczyścić, pokroić w pół krążki. Słoninę pokroić w kostkę, włożyć na rozgrzaną patelnię i stopić. Do stopionej słoniny wsypać pokrojony por i ciągle mieszając, zeszklić. Do lekko przestudzonej słoniny z porą wlać rozmieszane jajka i usmażyć jajecznicę. Podawać z pieczywem.

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    ciekawa...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    agnieszka137

    super, muszę taką zrobić!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa95

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    apetycznie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetna
  • 1
    original
    Opublikowano

    cooleczka

    nowa odsłona jajecznicy
  • 2
    original
    Opublikowano

    Łukasz15

    Super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Jajecznicę lubię.
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię jajecznicę
  • 1
    fb_img_1444562273221
    Opublikowano

    Poison1988

    ależ musi pięknie pachnieć :) mniam!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !