Składniki:
włoszczyzna | 1 pęczek |
przecier pomidorowy | 1 słoiczek |
mąka | 3 łyżki |
śmietana | 4 łyżki |
natka pietruszki | 1/3 pęczek |
sól | |
żółtko jajek | 3 sztuki |
bulion warzywny | 2 l |
włoszczyzna | 1 pęczek |
przecier pomidorowy | 1 słoiczek |
mąka | 3 łyżki |
śmietana | 4 łyżki |
natka pietruszki | 1/3 pęczek |
sól | |
żółtko jajek | 3 sztuki |
bulion warzywny | 2 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: