Sposób przygotowania

Połowę cebuli pokroić w kostkę, pieczarki w plasterki i podsmażyć na maśle, doprawić solą. Gdy się lekko ze złocą wbić 2 jajka, trzymać chwilkę na ogniu by jajka się ścięły, Wyłożyć jajecznicę na talerzyk, posypać natką pietruszki i doprawić pieprzem kolorowym.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    owocówka

    ekstra
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ewa6274879

    szkoda, że już jestem po śniadaniu, bo z chęcią bym zjadła taką jajecznicę :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Pola2

    musi być smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !